paznokcie hybrydowe
Witam . Słuchajcie jestem tutaj nowa . I jakbym czegoś nie wiedziała , to prosze o wyrozumiałość . Otóż , ostatnio w tv , był program na temat pielęgnacji paznokci oraz właśnie lakierów hybrydowych . Podobno do Polski mają wejść jakieś nowe lakiery hybrydowe makear . Podobno najlepsze na rynku w chwili obecnej . wiecie coś na ten temat ?
na FB opi widziałam nową kolekcję, chyba new orleans, to już kolekcja wiosenno letnia, jak myślicie, jaki kolor w tym roku będzie królował?
Ja używam za to Semilaca od dłuższego czasu. Kolory mają ekstra, też wychodzą ciągle nowości. Poleciła mi koleżanka manikiurzystka, która jak nikt zna się na rzeczy :)
Teraz zamówiłam kolorki z infinity shine z opi, będę mogła na wielkanoc zrobić sobie śliczne paznokcie, teraz są takie ugododnienia, zmywarki itp, że paznokcie nawet 3 tyg się utrzymują.
Osobiście robię wszystko u kosmetyczki, więc trudno mi się wypowiadać na temat marek. Zastanów się na początku czy chcesz niszczyć płytkę paznokcia!
Z tego co słyszałam produkty Makear właśnie wchodzą na polski rynek. Niestety nie miałam z nimi jeszcze do czynienia ale czy któraś z was już ich wypróbowała i może się wypowiedzieć na ich temat?? Jestem bardzo ciekawa
Lakiery hybrydowe Indigo też cieszą się dużą popularnością. Mają ogromny wybór - można tutaj zobaczyć https://www.indigo-nails.com/pl,lakiery-hybrydowe,gel-polish.html . Oprócz mnóstwa fantastycznych kolorów mają też takie lakiery, które pozwalają uzyskać np. efekt syrenki, holo, glass itp. Ja uwielbiam hybrydy i teraz tylko takie paznokcie robię. Są trwałe, długo się utrzymują i nie odpryskują.
Przepadam za gelcolorami z opi, teraz przed majówką idę, bo jest colorweeks i będę miała bezpieczny i trwały manicure.
Jeszcze nigdy nie miałam manicure hybrydowego, może teraz czas to zmienić. Też zastanawiam się nad lakierem Opi.
Karolina Pee, nawet nie słyszałam o tej firmie makear, ale z chęcią bym wypróbowała jakąś nową firmę, może akurat będzie lepsza od obecnej :)
Karolina Pee, nawet nie słyszałam o tej firmie makear, ale z chęcią bym wypróbowała jakąś nową firmę, może akurat będzie lepsza od obecnej :)
dopiero ona wchodzi na rynek może dlatego nie słyszałaś, ale słyszałam dobre opinie na stronach zagranicznych. Ja poluje na ten lakier z efektem kociego oka :)
A ja już je wypróbowałam i się na nich nie zawiodłam. MakeAR ma duży wybór kolorów. Lakier cały czas się ładnie błyszczy. Jestem bardzo zadowolona i chyba kupię sobie kolejny :)
No i mnie już doszły słuchy o tych lakierach makear. Rzeczywiście są takie dobre? Bo kończy mi się już mój ulubiony semilac i się zastanawiam nad kupnem nowego lakieru. Muszę przyznać, że ostatnio mnie zawodzą te lakiery z semilaca. Mam nadzieję, że te makear będą w końcu dobre dla moich paznokci. Chyba zamówię jeden na próbę
Ja robię paznokcie akrylowe, ale proszę kosmetyczkę o malowanie zwykłym lakierem żebym mogła sobie przemalować, od wizyty do wizyty. Jedyne co to w domu stosuje taki lakier nawierzchniowy żeby było trwalej.
Jeśli chodzi o akryle to spróbuj produktów EM Nail https://em-nail.pl/pl/67-akryl . Świetnie się prezentują, nie uczulają i mają bardzo dobre opinie. Ja częściej robię paznokcie hybrydowe, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.
Kolejny wynalazek byle sprzedać to samo w nowym opakowaniu
One wcześniej były bardzo popularne w Stanach i teraz są już u nas od jakiegoś czasu. Dowiedziałam się o nich już kiedyś od koleżanki, która już parę lat siedzi za oceanem :)
Hybrydy są bardzo fajne, paznokcie nie są bardzo zniszczone a lakier się utrzymuje około 2 tyg :)
Hybrydy są super, moje trzymały się miesiąc i może miałabym je dłużej gdyby nie bardzo widoczny odrost, teraz je spiłowałam i pomalowałam normalnym lakierem. Trzyma się normalnie ;)
A ja mam niemiłe doświadczenie z hybrydami. Strasznie mi się zniszczyła płytka, zrobiła się cienka jak papier, wrażliwa. W dodatku pod koniec dostałam reakcji alergicznej i powiedziałam koniec! minął już jakis rok i szczerze to chciałabym do tego wrócić, bo jednak to jest oszczedność czasu i pieniędzy. Trochę poszperałam w internecie, ale sama nie wiem, nie chce kupowac kota w worku. Możecie mi cos polecić? Tylko żeby nie uczulało, bo to było najgorsze!